REPARATIE-PORTAAL

       service - support                      onderhoud            

REPARATIE-PORTAAL.NL

VAN MELDING NAAR OPLOSSING

 

CV ketel 

 

CV ketel vervangen/aanschaffen

Het onderhoud van u CV ketel schiet er vaak bij in. Het is zo vanzelfsprekend dat u uw woning kunt verwarmen. CV ketels gaan vaak ook lang mee. Dit is prettig, maar de verwarmingsmarkt heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Er zijn veel nieuwe soorten verwarmingsketels op de markt gebracht zoals de HR ketel of Combiketel

De hoge rendement ketels zijn in vergelijking met de oude ketels zo ontzettend zuinig dat het vaak makkelijk uit kan om uw oude CV ketel te vervangen. Uw stookkosten kunnen namelijk enorm dalen!

De monteurs van u CV ketel kunnen u alle bekende merken leveren tegen scherpe tarieven. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe verwarming, vraagt u dan eens een offerte bij ons aan. Onze installateurs overtuigen u graag met een scherpe offerte, die u op uw gemak met elkaar kunt vergelijken.

Onze monteurs hebben beschikking over moderne meet- en herstelapparatuur, daarom zijn wij in staat om problemen snel te signaleren en te herstellen. 

Wist u dat wij ook onderhoudscontracten aanbieden voor zowel nieuwe als bestaande ketels? Vraag gerust meer informatie aan!

 

CV ketel onderhoud

 

 

MV (Mechanische Ventilatie)

MV Inspectie

MV Reiniging

MV Renovatie

Inspectie mechanische ventilatie door middel van controle luchttoevoer mogelijkheden middels klep/kantel raampjes of roosters. Luchtdebiet meting van de afzuigventilator in keuken, toilet en badkamer.

Reinigen van de bestaande ventilatie box en de kanalen. Deze reinigen wij door roterende borstels en stofafzuiging via de bestaande afzuigopeningen. De roosters worden vervangen door zelfregelende. Inregelen en meting afzuigcapaciteit.

Vervangen/repareren van de bestaande ventilatiebox. Alle kanalen worden gereinigd en de roosters vervangen door zelfregelende. Inregelen en meten afzuigcapaciteit. 

Wist u dat wij ook onderhoudscontracten aanbieden voor zowel nieuwe als bestaande MV boxen? Vraag gerust meer informatie aan!

 

MV onderhoud

 ZONNESTROOM INSTALLATIE

(Z)Onderhoud

ZON-CHECK

Meten is weten! Geweldig zo een zonnestroom installatie, maar levert deze ook de beloofde hoeveelheid KWH op? Werken alle panelen nog wel optimaal mee aan het behaalde rendement? Voor 100% zekerheid sluit u nu een (Z)ONDERHOUD contract af. Jaarlijkse inspectie en service beurt aan uw zonnestroom installatie.

Liever geen vast onderhoud, maar wel zeker weten dat het systeem optimaal werkt? Testen en inspecteren op de goede werking van uw zonnepanelen zodat u zeker weet dat het optimale rendement gehaald wordt. Meten is weten! 

Wist u dat wij ook onderhoudscontracten aanbieden voor zowel nieuwe als bestaande Zonnestroom installatie's? Vraag gerust meer informatie aan!(Z)OnderhoudINSTALLATIE SERVICE NEDERLAND


HET COMFORT EN GEMAK VAN MORGEN, INSTALLEREN WE VANDAAG!

Voor particulieren en zakelijke installatie en service werkzaamheden. 


 

INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND maakt het verschil, groots door het bundelen van verschillende disciplines, ieder zelfstandig, deze komen samen in één collectief, met gemotiveerde enthousiaste specialisten, innovatieve ontwerpers als operationele vakmensen, projectmanagement en controllers, logistieke experts, werkvoorbereiders en uitvoerders, samen in één bedrijf.

Met onze kennis van elektra-, data-, toegang- en beveiliging-techniek maar ook werktuigbouwkundig kunnen we opdrachtgevers van groot tot klein, compleet ontzorgen op het gebied van totale bedrijf gebouw of woning installaties.

Wij ontwerpen, organiseren, coördineren, installeren, onderhouden en beheren: elektra, beveiliging en WTB (werktuigbouwkundige) technische installaties inclusief regeltechniek en leveren een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, met korte, directe lijnen.  

 

Klanten komen bij ons terug door onze goede balans in kwaliteit en prijs, en omdat we gewoon onze afspraken nakomen. 

  


CENTRALE VERWARMING


ELEKTRA


MECHANISCHE VENTILATIE


LOODGIETER


ONDERHOUD
KETEL VERVANGEN
LUCHTBEHANDELING
STORINGEN

ONDERHOUD
NEN 1010 INSPECTIE
DATA / SECURITY
STORINGEN

ONDERHOUD

MECHANISCHE VENTILATIE
STORINGEN

ONDERHOUD
LEKKAGE
VERSTOPPING
STORINGEN


 


 

ELEKTRA 

Uw elektrische installatie is essentieel voor verlichting, ventilatie, beveiliging en verwarming van uw woning. Als u deze installatie goed onderhoud, voorkomt u uitval. Wij geven graag tips voor aanleg, gebruik en onderhoud van uw elektrische installatie. 

EEN ELEKTRA KEURING GEEFT INZICHT

Een regelmatige keuring van uw elektrische installatie geeft inzicht in de kwaliteit van de installatie. U signaleert eventuele mankementen tijdig en kunt ze verhelpen voordat ze tot uitval, brand of ongevallen leiden. 

Wij adviseren u om tenminste elke 5 jaar een keuring volgens de normen van de NEN3140 of een ISN-Elektra NEN1010 inspectie uit te laten voeren. Een NEN 3140 keuring richt zich op uw totale elektrische installatie (inclusief apparaten). Deze keuring geeft veiligheidsbepalingen voor de bedrijfsvoering van laagspanningsinstallaties. Het doel van deze keuring is om aanrakings-, brandgevaar en storingen te voorkomen. Als u uw installatie onderhoud volgens de richtlijnen van de NEN3140 dan voldoet u (voor uw elektrische installatie) aan de Arbowet.  

De ISN-Elektra inspectie NEN1010 is een uniforme, praktijkgerichte en betaalbare inspectie voor elektrische installaties voor woningen. de inspectie richt zich op de onderdelen van de installatie die het grootse gevaar op brand of elektrocutie vormen.


WERKZAAMHEDEN

Een greep uit onze werkzaamheden: Elektra installaties, storingen, verlichting, Led, bel-intercom, brandmelding, beveiliging, toegangstechniek, zonnepanelen, CCTV systemen, meet en regeltechniek. Centrale verwarmingsinstallatie (CCV / ICV), mechanische ventilatie, afzuigventilatoren, koeling, luchtbehandeling, loodgieter, verstoppingen, lekkage, badkamer-, keuken verbouwingen, dakbedekking/zinkwerk, en meer..... 

 

ONDERHOUD

 

Regelmatig onderhoud is de beste garantie om uw systemen en apparatuur in top conditie te houden. Wij bieden u verschillende typen van onderhoud overeenkomsten aan voor service op maat.

Het is mogelijk om een overeenkomst af te sluiten voor inspectie en preventief onderhoud, of correctief onderhoud.

Een op uw behoefte afgestemde responstijd is dan overeen te komen. Uiteraard hebben we voor de ook voor deze discipline 24 uur per dag en 7 dagen per week een storingsdienst ter beschikking. 

 

Wij verzorgen de onderstaande onderhouds werkzaamheden op het gebied van de elektro techniek; 

Licht en Kracht installaties

Verlichting-armaturen en -lichtbronnen

Noodverlichting installaties

Intercom

Telefonie/Data netwerken en bekabeling

Bliksem/Overspanning afleider installaties 

Inbraak alarm installaties 

Brand alarm installaties 

Ontruiming installaties Geluid/Omroep installaties

Toegangscontrole systemen 

Camera CCTV systemen

Besturingstechniek (meet en regel)

Mechanische ventilatie

Luchtbehandeling installaties (LBK)

Warmte/Koude (opslag) rechnieken

Airo systemen

Energie besparende maatregelen en technieken

(Z)ONDERHOUD

Meten is weten! Geweldig zo een zonnestroom installatie, maar levert deze ook de beloofde hoeveelheid KWH op? Werken alle panelen nog wel optimaal mee aan het behaalde rendement? Voor 100% zekerheid sluit u nu een (Z)ONDERHOUD contract af. Jaarlijkse inspectie en service beurt aan uw zonnestroom installatie er al vanaf   € 49,- per jaar als uitbreiding op een abonnement.


ZON-CHECK

Liever geen vast onderhoud, maar wel zeker weten dat het systeem optimaal werkt? Testen en inspecteren op de goede werking van uw zonnepanelen zodat u zeker weet dat het optimale rendement gehaald wordt. Meten is weten! € 65,- per check (tot 20 panelen) als uitbreiding op een abonnement. 

Groter op aanvraag. 

Interesse in een SERVICE CONTRACT op maat? Voor Stand-by overeenkomsten of Preventief- of een all-in Correctief Service Contract? 

 


ZON-PV MONTAGE door INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND

 

VANAF 2003

De eerste ervaringen op het gebied van opwekking van elektriciteit door middel van zonnepanelen starten in 2003. Een van de eerste grote projecten in Nederland met grootschalige ZON-PV installatie als ook kleinschalig, middels 4 panelen (180WP) verwerkt in de balustrade van het balkon,  aangesloten op een eigen omvormer op de installatie van de bewoners.
 

INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND heeft er bewust voor gekozen niet zelfstandig de markt van Zonnestroom installaties te betreden. Divers installateurs, aannemers maar ook energie leveranciers begeven zich actief op deze markt met als resultaat alleen maar zoveel mogelijk te verkopen met daarin niet het belang van de gebruiker voorop te stellen. Om de klant centraal te stellen in de behoefte en mogelijkheden verwijzen wij Uw graag door naar de onafhankelijke adviseur van ZON-PV.COM. Deze gaat in overleg met u bekijken wat de mogelijkheden zijn en vraagt voor u indien gewenst meerdere offerte's aan. Los van levering en montage. Afhankelijk van uw keuze kunnen wij van INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND deze mogelijk bij u vakkundig komen monteren.    

 ONDERHOUD CV door INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND


HUISEIGENAAR MOET INSTALLATIES CONTROLEREN

Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van gas- en elektra-installaties in uw woning. Als u een woning huurt, is de verhuurder verantwoordelijk. Twijfelt u als huurder aan de veiligheid van uw installatie? Vraag dan uw verhuurder de installaties te controleren. Laat een vakbekwame installateur de gas- en elektra-installaties controleren. 

Onderhoudscontract voor regelmatige controle

Sluit een contract voor onderhoud met uw installateur af. De installateur maakt de gas- of elektriciteitsinstallatie jaarlijks schoon en kijkt deze gelijk na. De installateur moet ook controleren of het toestel voldoende luchttoevoer heeft. Vaak kunt u aan een sticker op de installatie zien wanneer deze voor het laatst is gecontroleerd. Klik hier voor het prijzenoverzicht.

CENTRALE VERWARMING.

Om er zeker van te zijn dat gas- en elektra-installaties (zoals geisers, cv-ketels en boilers) veilig zijn, moet u ze regelmatig laten controleren. Om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen moet u goed ventileren. Te weinig zuurstof en slechte afvoer van verbrandingsgassen veroorzaken namelijk koolmonoxide. 


GASLEK

Ruikt u gas buiten of in de woning? Er kan dan een gaslek zijn. Waarschuw het energiebedrijf of een installateur en:

  • sluit de hoofdkraan;
  • open deuren en ramen; 
  • vermijd vuur of vonkvorming; 
  • schakel geen elektrische verlichting of toestellen in of uit.

Handleiding gas- en elektra-installatie

Lees de gebruiksaanwijziging van de installatie zorgvuldig door en bewaar deze goed. Als u geen handleiding heeft voor uw gas- of elektra-installatie kunt u deze opzoeken op www.mijnhuisinstallatie.nl.ZON (Z)ONDERHOUD ZONNEPANELEN.
 

Meten is weten! Geweldig zo een zonnestroom installatie, maar levert deze ook de beloofde hoeveelheid KWH op? Werken alle panelen nog wel optimaal mee aan het behaalde rendement? Voor 100% zekerheid sluit u nu een (Z)ONDERHOUD contract af. Jaarlijkse inspectie en service beurt aan uw zonnestroom installatie er al vanaf   € 49,- per jaar als uitbreiding op een abonnement.

Storingsmeldingen 24/7 ALLEEN VOOR CONTRACT- en ABONNEMENT HOUDERS. 

075 - 614 5485 

houdt uw contractnummer bij de hand!! 


ONDERHOUD MV door INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND

Ook de kanalen en ventilator van uw mechanisch afzuigsysteem hebben onderhoud nodig. 

Uit meerdere onderzoeken zowel wetenschappelijk als door fabrikanten van afzuig units is gebleken dat de afzuigcapaciteit in veel gevallen al binnen 2 jaar na het betrekken van een nieuwe woning met een kwart is afgenomen. Na 10 jaar wordt zelfs nog maar een derde van de oorspronkelijke luchthoeveelheid afgezogen waardoor er een overmaat aan vocht in de woning achterblijft met als gevolg meer energieverbruik.

De vervuiling heeft een slechte afzuiging tot gevolg en veroorzaakt schimmelplekken en zelfs uw ramen kunnen vaak beslagen zijn door de overmaat aan vocht. Veel bewoners van huizen met een slechte afzuiging geven als klacht het gevoel te hebben dat het huis stoffig is. 
Onderhoud van het ventilatie systeem wordt veelal als niet belangrijk beschouwd maar uit het bovenstaande kan u opmaken dat het zeer belangrijk is. 


MV-INSPECTIE

Inspectie mechanische ventilatie door middel van controle luchttoevoer mogelijkheden middels klep/kantel raampjes of roosters. Luchtdebiet meting van de afzuigventilator in keuken, toilet en badkamer. 

MV inspectie voor standaard eengezinswoning v.a. € 85,-


MV-REINIGING

Reinigen van de bestaande ventilatie box en de kanalen. Deze reinigen wij door roterende borstels en stofafzuiging via de bestaande afzuigopeningen. De roosters worden vervangen door zelfregelende. Inregelen en meting afzuigcapaciteit.

MV reiniging voor standaard eengezinswoning v.a. € 135,-


MV-RENOVATIE

Vervangen/repareren van de bestaande ventilatiebox. Alle kanalen worden gereinigd en de roosters vervangen door zelfregelende. Inregelen en meten afzuigcapaciteit.

MV vervangen/repareren voor standaard eengezinswoning v.a. € 295,- 


Storingsmeldingen 24/7 ALLEEN VOOR CONTRACT- en ABONNEMENT HOUDERS. 

075 - 614 5485 

houdt uw contractnummer bij de hand!! 


ONDERHOUD ABONNEMENTEN door INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND

Service onderhouds abonnementen bij Installatie Service Nederland zijn volledig verzorgd. Er is een keuze uit alleen CV onderhoud (Budget), een Comfort of Royal waarbij als aanvulling ook de aanwezige ventilatie en rookmelder wordt geïnspecteerd. Nog geen rookmelder? Bij een 2 jr. abonnement wordt deze GRATIS geleverd en geplaatst. 

Als dat geen extra rede is om vandaag nog een service abonnement af te sluiten.

Stel u eigen ROYAL PLUS+ pakket samen voor een compleet ALL-in abonnement. Hierin zijn meerdere technische onderdelen in op te nemen. Vraag naar de mogelijkheden.


Bedrijfsabonnementen (ook voor Verhuurders)

Maatwerk contracten per week,maand, kwartaal of jaar. Stand-by, Preventief of Correctief. Energie, Klimaat en/of Prestatie Contracten. Wij maken graag voor u een passende aanbieding geheel op maat, naar uw situatie en wensen. Al mogelijk vanaf € 3,50 per woning en vanaf  € 35,- per bedrijf p.m. Bel of mail voor een afspraak met een van onze adviseurs over onze duurzame onderhoud visie en aanpak.


PRIJZENOVERZICHT OVERIGE DIENSTEN 

prijzen alleen bij lopend onderhoudcontract

 

(z)onderhoud

jaarlijk onderhoud aan zon-pv

€  95,00 

zon-check

per check max 20 panelen

€  75,00

CV inspectie (ouder dan 8 jr)

verpl. bij standaard of royal abon.

€  57,50

Ajax rookmelder

geleverd en gemonteerd

€ 150,00

MV inspectie

meting vent.systeem

€  85,00

MV reiniging

roosters

€  95,00

MV onderhoud

vent.box, kanalen,roosters

€ 155,00

MV renovatie

v.v.box/roosters, kanalen reinigen

€ 295,00


WIE WIJ ZIJN; INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND

 

INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND maakt het verschil, groots door het bundelen van verschillende disciplines, ieder zelfstandig, deze komen samen in één collectief, met gemotiveerde enthousiaste specialisten, innovatieve ontwerpers als operationele vakmensen, projectmanagement en controllers, logistieke experts, werkvoorbereiders en uitvoerders, samen in één bedrijf.

Met onze kennis van elektra-, data-, toegang- en beveiliging-techniek maar ook werktuigbouwkundig kunnen we opdrachtgevers van groot tot klein, compleet ontzorgen op het gebied van totale bedrijf gebouw of woning installaties.

Wij ontwerpen, organiseren, coördineren, installeren, onderhouden en beheren: elektra, beveiliging en WTB (werktuigbouwkundige) technische installaties inclusief regeltechniek en leveren een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, met korte, directe lijnen.  

Klanten komen bij ons terug door onze goede balans in kwaliteit en prijs, en omdat we gewoon onze afspraken nakomen. 


Flexibiliteit, snelheid, vakmanschap, kwaliteit en goede bereikbaarheid staan bij INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND hoog in het vaandel. Wij investeren in langdurige relaties en in een heldere communicatie. Het woord onmogelijk bestaat voor ons niet! Voor elke uitdaging wordt een oplossing gevonden. En vooral snel, want wij weten dat de bedrijfsvoering van onze klanten essentieel is. Onze medewerkers zoeken altijd naar de juiste oplossing zodat de klant tevreden is. 


DE ORGANISATIE

BETROKKENHEID

BETROUWBARE PARTNER


Wij hebben een vrij platte organisatie met korte en heldere communicatielijnen. Zo werken we niet alleen intern, maar ook met onze klanten. Wij werken in projectteams. Hierdoor zijn van alle projecten meerdere mensen op de hoogte en heeft u altijd een aanspreek-punt. Voor u is dat wel zo prettig. Naast de projectleider weten ook alle ander betrokkenen (werkvoorbereider, uitvoerder, engineering en tekenaar) precies hoe de vork in de steel zit.
De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Dat heeft onder meer te maken met de vele doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Hierdoor zijn onze medewerkers allemaal oprecht trots op het werk dat ze doen. Zo leer je van elkaar en krijg je nog betere vakmensen. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers op alle niveaus meedenken, initiatief nemen en oplossingen bedenken die goed zijn voor de klant en bedrijf. Door deze verantwoordelijkheid ontstaat een grote betrokkenheid en worden opdrachten altijd goed en met een toegevoegde waarde uitgevoerd. 


INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND wil een betrouwbare partner zijn voor klanten en werknemers, recht door zee en waarbij we streven naar duurzaam ondernemen, innovatieve oplossingen en waarbij afspraken die worden gemaakt worden nagekomen. Wij doen wat de klant belangrijk vindt en niet wat wij denken dat goed is. Daarom verplaatsen wij ons in de processen van de klant om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Hiermee houden we duidelijk rekening met de beste oplossing voor de toekomst als het gaat om de exploitatie van installaties. De dagelijkse processen bij onze klanten zijn daarbij de belangrijkste leidraad. 

Bij INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zorgen voor duidelijke transparante rapportages, zowel bij oplevering als op het gebied van onderhoud en inspecties.

Wij geven bijvoorbeeld prioriteiten aan, zodat u daar rekening mee kunt houden in uw investeringsplannen voor de korte en de lange termijn. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij het opstellen van een meerjaren planning en begrotingen. Ook voor advies op het gebied van toegang en energie management en de mogelijkheden van energie besparing kunt u bij ons terecht.  


INBRAAK BEVEILIGING

24/7 een veilig gevoel. Inbraak of brandmelding. Van draadloze systemen naar de beveiliging van bank of benzinestation. Dag en nacht beschikbaar om bij een inbraak direct het door ons onderhouden systeem weer draaiende te krijgen. Ook in combinatie met camera CCTV systemen voor een optimaal beheer op afstand.
 

Omdat je nooit weet wanneer een noodgeval zich voordoet kunt u uw woning uitrusten met een inbraak centrale zodat u 24/7 beschermt bent tegen de risico's van inbraak. Uitbreidbaar met beveiliging voor brand, koolstofmonoxide en andere risico'


Hoewel we allemaal weten dat preventie belangrijk is, neemt niet iedereen de stappen die nodig zijn om hun huis en familie te beschermen. Of het nu de installatie van een beveiligingssysteem met doormelding naar smartfoon of PAC, of u de potentiële risico's van bijvoorbeeld brand of koolmonoxidevergiftiging wilt voorkomen. Installatie Service Nederland kan u helpen om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen voor aan het creëren van een veiligere omgeving om in te wonen. 


Ook buiten de normale openingstijden wilt u gebouwen en complexen goed laten bewaken, zodat geen ongewenste indringers zich toegang kunnen verschaffen. Daarom wordt toegangscontrole veelvuldig gecombineerd met inbraaksignalering.IP

Wij zijn ook uw partner op het gebied van IP. Wij leveren diverse diensten op basis van deze netwerktechnologie zoals alarm (service) diensten, service op afstand, cameradiensten en monitoring. Daarnaast bieden wij geïntegreerde totaaloplossingen op basis van IP, van simpele videomanagement- of inbraakpakket tot compleet op maat gemaakte fire en securitymanagementsystemen.Ieder bedrijf kan te maken krijgen met derving door diefstal. Vaak kost het u als ondernemer veel tijd om uit te zoeken welke beveiligingsoplossingen het beste aan uw wensen voldoet. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing welke aan uw wensen, risico's en eisen voldoet. Maak vandaag nog een afspraak wij helpen u met de beveilig van uw bedrijf.Oplossingen per categorie Elke segment heeft te maken met zijn eigen unieke risico's. Dit kan variëren van veiligheid van medewerkers tot meer complexe risico's zoals toegangscontrole. Wij beschikken over een ruime ervaring met vrijwel alle risico's en kunnen u helpen uw bedrijf hier tegen te beveiligen zodat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen bedrijfsvoering.Camera-observatieEen beeld zegt vaak meer dan honderd woorden. Met een camera observatie systeem hebt u overal ogen en kunt u snel reageren op ongewenste situaties.


 ROOKMELDERS

De meeste slachtoffers bij brand vallen door  het inademen van rook. Als u slaapt, ruikt u niets. U wordt dus niet wakker van de rooklucht. En doordat de rook veel giftige gassen bevad, raakt u al snel in een diepe bewusteloosheid. Vaak al binnen enkele minuten. Rookmelders zijn dus echt van levensbelang.


WOONHUIS

MELDERS

BRANDMELD CENTRALEVaak wordt in bestaande woningbouw de 230Volt rookmelder toegepast. Deze gaat bij normaal gebruik en onderhoud gemiddeld 10 jaar mee. Test regelmatig of de melder nog werkt middels het aanwezige testknopje. 

Plaatst u meerdere rookmelders? Gebruik dan het liefs rookmelders die u met elkaar kunt verbinden. Gaat er één melder af, dan gaan de andere ook.

Het meeste gebruikte type rookmelder is de optische melder. Deze melder maakt gebruik van een lichtgevoelige cel, die rook waarneemt. Er bestaand ook combimelders, dit zijn rookmelders gecombineerd met een koolmonoxidemelder (CO). 

Wij bieden een uitgebreide keuze voor beveiliging van elk brandrisico. Daarbij is een zorgvuldige analyse van de brandrisico’s voor mensen, materialen en gebouwen de basis van onze aanpak. Hierbij wordt de meest doeltreffende branddetectiemethode geselecteerd om trefzeker te reageren op de eerste brandverschijnselen. OntruimingOntruimingssystemen zijn gericht op een snelle, adequate en ordelijke ontruiming van een gebouw in geval van een brand of andere calamiteit. Vooral op locaties waar veel mensen komen zijn de ontruimings- en evacuatiesystemen van levensbelang. De systemen zijn ontworpen om hulp te bieden bij het redden van levens, door tijdens noodsituaties mensen naar een veilige locatie te leiden.ONDERHOUD 


Klantenservice

Wij willen graag dat u tevreden bent met de producten en services van Installatie service Nederland. We streven er dan ook naar u de hoogste service 
en kwaliteit te bieden. U als klant kunt bij ons terecht met uw vragen of uw 
ervaringen via onze klantenservice. Onze klantenservice is voor contracthouders op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur.
 

Service en Onderhoud gaat verder dan het alleen leveren van een oplossing. Service en onderhoud zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid van de geleverdesystemen te kunnen waarborgen. Met onze expertise kunt u rekenen op onze dienstverlening voor inspecties, preventief onderhoud aan systemen en kleine blusmiddelen, alsmede het opheffen van storingen.


Regelmatig onderhoud is de beste garantie om uw systemen en apparatuur in topconditie te houden. Wij bieden u verschillende typen van onderhoudsovereenkomsten aan voor service op maat. 

Het is mogelijk om uitsluitend een overeenkomst af te sluiten voor inspectie en preventief onderhoud. Om het risico voor u te verminderen, worden de overeenkomsten in de meeste gevallen inclusief correctief onderhoud afgesloten. Een op uw behoefte afgestemde responstijd is dan overeen te komen. Uiteraard hebben we voor de verschillende disciplines 24 uur per dag en 7 dagen per week een storingsdienst ter beschikking. 

Ook overeenkomsten met aanvullende services in de vorm van Cycle of livemanagement’ kunnen worden verzorgd. Dat wil zeggen dat de functionaliteit van de systemen wordt gegarandeerd gedurende een van tevoren bepaald aantal jaren.


ELEKTRA -  CV  -  MV  -  LOODGIETER  -  LUCHTBEHANDELING


Projecten

Groot of klein, in elk project zien wij de uitdaging om dit binnen het gestelde budget en planning uit te voeren. Van het repareren van een lekkende afvoer tot het renoveren van uw keuken of badkamer. Van technische woning installaties tot de kantoor of bedrijfspanden.

 

Ervaringen

Ons uitvoerende team kan beschikken over een jarenlange ervaring van werkzaamheden zowel projectmatig als in onderhoud en beheer voor de volgende opdrachtgevers: Nieuw Amsterdam, Alliantie, Vesteda, de Vaklieden, Coördinatie Bouw, Patrimonium, Holland Rail, CLB, Rochdale en vele andere.

Werkzaamheden

Een greep uit onze werkzaamheden: Elektra installaties, storingen, verlichting, Led, bel-intercom, brandmelding, beveiliging, toegangstechniek, zonnepanelen, CCTV systemen, meet en regeltechniek. Centrale verwarmingsinstallatie (CCV / ICV), mechanische ventilatie, afzuigventilatoren, koeling, luchtbehandeling, loodgieter, verstoppingen, lekkage, badkamer-, keuken verbouwingen, dakbedekking/zinkwerk, en meer..... 


CV KETEL


Wist u dat de CV ketel één van de belangrijkste moor ook één van de meeste energie verbruikende apparaten in huis is? Is uw ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden, uit het oogpunt van energie verbruik, maar ook uit bedrijfszekerheid. Een reparatie bij oude ketels is vaak nog wel te doen, maar houdt u er dan wel rekening mee dat u deze kosten niet meer terug verdient.

 

De CV-ketel koopprijzen zijn inclusief installatie door vakkundige CV monteurs. Volledige fabrieksgarantie optioneel te verlengen naar 5 of 10 jaar. Als u een CV ketel koopt of huurt, betaalt u de prijs die in de offerte staat. Bij deze prijs is inbegrepen: plaatsing en installatie van de nieuwe ketel, aansluiten thermostaat, controle van aparte vul en aftapkraan, controle gasleiding of deze niet lekt en het afvoeren van de oude ketel. Levering van diverse merken en type mogelijk.
 REMEHA - INTERGAS - VAILLANT - NEFIT - ATAG   prijzen v.a. € 1450,-

Prijzen uitsluitend bij het afsluiten van een 2 jarig onderhoudscontract standaard. Inclusief Btw en aanpassen bestaande leidingwerk (exclusief rookgas afvoer) binnen 1 meter van de ketel. Vraag vandaag nog een OFFERTE aan via het REPARATIE FORMULIER. CENTRALE VERWARMING ÉÉNMALIGE INSPECTIE/ONDERHOUD 


Door éénmaal per jaar uw installatie te inspecteren, schoon te maken en opnieuw af te stellen kan, naast een probleemloze werking, ook een belangrijke energiebesparing worden gerealiseerd. 


De kleine lettertjes:
Voor onderhoudsabonnementen inclusief storingsdienst dient uw cv installatie vooraf door ons een onderhoudsbeurt te hebben gekregen. De kosten daarvoor brengen wij los in rekening. Na deze beurt gaat uw contract in. * onder kleine materialen wordt een bedrag verstaan van maximaal €15,00 incl. BTW per bezoeksbeurt.


Werktuigbouwkundige installaties, van cascade ketels naar verdelers. Luchtkanalen en luchtbehandelingskasten. Bronnen en warmte pompen. Als er een leiding of kanaal aan zit, kunnen wij het bouwen! Vaak gezegd maar ook bewezen. 

Ook voor de natte groepen beschikken wij over loodgieters die de fijne kneepjes van het vak kennen.Beveiliging

24/7 een veilig gevoel. Inbraak of brandmelding. Van draadloze systemen naar de beveiliging van een bank of benzine station. Dag en nacht beschikbaar om bij een inbraak direct het systeem weer draaiende te krijgen. Ook onderhoud en beheer in combinatie met toegangstechniek. MV 

Ventileren is nodig om ook binnen gezonde lucht in te kunnen ademen. In huis ademt u de binnenlucht in en uit. Daardoor wordt de lucht een beetje vervuild. Daarnaast wordt er binnen gekookt, gedoucht en staan er mogelijk apparaten, zoals een computer en een printer die de lucht vervuilen. Zelfs veel bouwmaterialen en woninginterieurs zorgen continu voor een beetje vervuiling van de lucht. Dat is geen probleem, zolang, door te ventileren, die lucht regelmatig ververst wordt met buitenlucht. 


In oudere woningen ging ventileren vanzelf. Door kieren kwam verse lucht binnen via ventilatie kanalen in de keuken, toilet en badkamer werd de vervuilde lucht afgevoerd. Zo ventileren is niet regelbaar. Meestal wordt er te veel geventileerd en dat kost onnodig veel energie. Beter is een woning die kierdicht is waarbij bewust geventileerd kan worden met voorzieningen die de verse lucht gedoceerd binnen laten en de vervuilde lucht regelbaar afvoeren.
De vervuiling van wegen word bepaald door de drukte op de weg (aantal auto's per etmaal) en de afstand tot de weg. Op de atlasleefomgeving.nl kunt u op postcode zien welke concentraties van bepaalde stoffen daaar gemeten zijn. Onderscheid wordt gemaakt in gratie: Voldoende, Redelijk, Vrij matig, Matig, Zeer matig, Onvoldoende, Ruim onvoldoende, Zeer onvoldoende. den moet worden. In principe is extra ventileren niet perse gezonder. Ventilatie systemen verouderen en vervuilen echter, waardoor het debiet (hoeveelheid lucht) langzaam afneemt. Op een gegeven moment wordt de noodzakelijke hoeveelheid dan niet meer gehaald. Daarnaast is het zo dat systemen vaak wel in een hogere stand gezet kunnen worden, maar door geluidsoverlast of tocht wordt het in praktijk toch maar sporadisch gedaan. Een systeem dat extra kan ventileren en daarbij geen tocht en geluidsoverlast veroorzaakt , wordt daarom aanbevolen. 

 

MECHANISCHE AFZUIGING MET NATUURLIJKE TOEVOER

Verse lucht komt binnen via klep/kantel raampjes of roosters. Afzuiging gebeurt door een centrale ventilator, die via kanalen lucht afzuigt uit de keuken, het toilet en de badkamer. Vaak regelbaar in 3 standen. Wanneer alle roosters dicht staan en de ventilator toch op de hoogste stand staat, kan er onderdruk in de woning ontstaan en zou (vochtige) lucht uit de kruipruimte gezogen kunnen worden. De warme afvoerlucht verdwijnt rechtstreeks naar buiten waardoor het energie verbruik toeneemt. Een goede ventilatie balans met een laag energie verbruik wordt behaald door toegankelijke roosters, niet vervuilde kanalen en een juist afgestelde schone ventilatie box. 


  Op al onze offertes, leveringen en diensten zijn van toepassing de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven ALIB en AVIC Uneto-VNI.